ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης από Περαία: Η κυβέρνηση δίνει pass για να έχει τους πολίτες εξαρτημένους

Κασσελάκης από Περαία: Η κυβέρνηση δίνει pass για να έχει τους πολίτες εξαρτημένους

Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στην Πιερία

«Και οι παραγωγοί και οι καταναλωτές δεν μπορούν να αντέξουν την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια. Στη μέση υπάρχει ένα τεράστιο ολιγοπώλιο από μεσάζοντες στην εφοδιαστική αλυσίδα και στο ρεύμα, καθώς και υπερφορολόγηση», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη λαϊκή αγορά της Περαίας όπου περιόδευσε το πρωί της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκε στη δέσμη προτάσεων που έχει καταθέσει το κόμμα του στο δημόσιο διάλογο και τις οποίες έχει κάθε ευκαιρία η κυβέρνηση να εφαρμόσει, αλλά προτιμά να δίνει «pass» για να έχει τους πολίτες εξαρτημένους, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε λεκτική επίθεση από μέλος της Νέας Αριστεράς η οποία του είπε πως δεν αντιπροσωπεύει την Αριστερά που θέλει, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να της απαντά πως το μίσος προς το πρόσωπό του δεν είναι αντάξιο των αρχών και των αξιών της Αριστεράς.

Ο κ. Κασσελάκης κάλεσε, μάλιστα, το μέλος της Νέας Αριστεράς να συνομιλήσει μαζί του, αλλά εκείνο το αρνήθηκε.

Συνομιλώντας με παραγωγούς και καταναλωτές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, ανάμεσα σε άλλα, πως ο λαός έχει ανάγκη την αλλαγή.

Νωρίτερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μια στάση στη γέφυρα του Αγίου Παύλου από όπου επόπτευσε τα έργα του fly over τα οποία έχουν δημιουργήσει κυκλοφοριακή συμφόρηση στη Θεσσαλονίκη.

«Η πόλη αδικείται κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάζει επεκτάσεις ενός μετρό που δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η λειτουργία του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Στη συνέχεια, θα περιοδεύσει στη Βέροια και θα επισκεφθεί καταφύγιο άγριας ζωής στη Χαλάστρα πριν αναχωρήσει για την Αθήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ