ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης από Εύοσμο: «Όταν ρίχνουν λάσπη δεν θα κάνουμε πίσω»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Στον Εύοσμο βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης όπου περιόδευσε στην κεντρική πλατεία της πόλης και συνομίλησε με πολίτες που βρίσκονταν σε καφέ και ταβέρνες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με μέλη και φίλους του κόμματος που τον περίμεναν στο εκλογικό σταντ του.

Ο κ. Κασσελάκης τους παρότρυνε να θυμίζουν στους πολίτες με τους οποίους συναναστρέφονται πως η ΝΔ κυβερνά εδώ και πέντε χρόνια, επομένως δεν δικαιολογείται να παριστάνει τη νεοφώτιστη και την άμοιρη ευθυνών.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους συνομιλητές του να υπενθυμίζουν τη διαχρονικά σταθερή στάση του κόμματος και να αναφέρουν πως άλλοι καπηλεύτηκαν τα πατριωτικά συναισθήματα των πολιτών: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε στάση πολιτικής ηθικής. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν με αυτή, αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε».

Επιπλέον, ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε πως η χώρα διαθέτει ισχυρή αντιπολίτευση, το ΣΥΡΙΖΑ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του οποίου κάνει εξαιρετική δουλειά στη Βουλή.

«Δεν μασάω εγώ, μην μασάτε κι εσείς. Χρησιμοποιούν ως άλλοθι το 41% για να σας λένε ανθρωπάκια. Όταν ρίχνουν λάσπη δεν θα κάνουμε πίσω», πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής θα βρεθεί στα Γιαννιτσά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης