ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς Φίλη - Κωνσταντόπουλου στη Βουλή

EUROKINISSI

Καλά κρατεί η κόντρα της κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις καταγγελίες του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για τραμπουκισμούς και προπηλακισμό συνεργάτη του, από τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Μιχάλη Κουρουτού.

Οι διαξιφισμοί μεταφέρθηκαν και εντός βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση, με τον βουλευτή να καλεί τον παριστάμενο υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη να καταδικάσει την ενέργεια του Μιχάλη Κουρουτού. «Εσείς κι ο κ. Λοβέρδος τα λέτε αυτά και όχι ο κ. Βεντίρης (σ.σ. διευθυντής πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά), ποιον να πιστέψω; Ο κ. Βεντίρης δεν μιλάει για τραμπουκισμό και προπηλακισμούς», σχολίασε ο υπουργός Παιδείας, κάνοντας λόγο για «αδίστακτο πολιτικό παιχνίδι».

Οι αναφορές Φίλη προκάλεσαν την αντίδραση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου που όρθιος ζητούσε από τον υπουργό να καταδικάσει τη στάση του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, που «προσπαθεί να εξασφαλίσει τη θέση του στα ψηφοδέλτια
του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης