Στην παραλαβή των ελικοπτέρων Romeo MH-60R Seahawk την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
ΑΠΕ/ΜΠΕΟ πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 11:00 θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό, στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου.
Τα ελικόπτερα τύπου Romeo MH-60R Seahawk είναι τα πιο σύγχρονα και ισχυρά ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα που έχει το ΝΑΤΟ και δεν διαθέτει η Τουρκία, τα οποία δίνουν στην Ελλάδα συγκριτικό τακτικό πλεονέκτημα υψηλής ποιότητας και επηρεάζουν καίρια την ισορροπία δυνάμεων.
Τα MH-60 Romeo διαθέτουν τα πλέον υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, όπως ψηφιακό κόκπιτ με τέσσερις έγχρωμες οθόνες που δίνουν άμεσα όλες τις κρίσιμες πληροφορίες σε μια επιχείρηση. Είναι εξοπλισμένα με πλήρη σουίτα ανθυποβρυχιακών επιχειρήσεων, με χρήση ενεργητικών και παθητικών ηχοσημαντήρων τελευταίας τεχνολογίας και ενεργητικό βυθιζόμενο σόναρ χαμηλής συχνότητας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης σε Euronews: Να στείλουμε ανθρώπους με τα κατάλληλα προσόντα στην Ευρώπη
Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Δεν γίνεται να μην διαγράφονται φοιτητές που παρανομούν στα ΑΕΙ
Το μεγάλο twist του The Night Manager δεν μοιάζει με John le Carré – αλλά ίσως ήταν αναγκαίο
15:55
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προσέφερε Πρώτες Βοήθειες σε τραυματία τροχαίου στο Περιφερειακό Υμηττού
15:54
Έκτακτες κρίσεις Ταξίαρχων στην Πολεμική Αεροπορία
15:50
Πολυτελές ελληνικό νησί η Πάρος: Πόλος έλξης επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου
15:49