ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοβουλία σύστασης προανακριτικής για τα Τέμπη

INTIME

Πρωτοβουλία για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη αναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας σκληρή κριτική για τη δήλωση Γεωργιάδη.  

«Ο ΣΥΡΙΖΑ– ΠΣ επιλέγει το δρόμο της ανθρωπιάς και της θεσμικής υπευθυνότητας. Επιδιώκει την πλήρη διερεύνηση του θέματος των Τεμπών», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αξιωματική αντιπολίτευση θα χρειαστεί τη συνδρομή κι άλλων κομμάτων για να προχωρήσει στην πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής από τη στιγμή που μόνη της δεν διαθέτει την απαιτούμενη κοινοβουλευτική δύναμη.

«Γνωρίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση αλαζονική και κυνική, η οποία μας είχε συνηθίσει να στοχοποιεί και να απαξιώνει διάφορες κοινωνικές ομάδες στο πλαίσιο του κοινωνικού αυτοματισμού. Αυτή τη φορά ξεπέρασε και τον πιο κακό εαυτό της, φτάνοντας στο σημείο της ύβρεως απέναντι στους νεκρούς. Η δήλωση Γεωργιάδη αποτελεί την επιτομή της αθλιότητας και της απανθρωπιάς. Η προσπάθεια που κάνει εκ των υστέρων να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δεν πείθει κανέναν», σημειώνουν οι ίδιες πηγές, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση.

«Γιατί δεν έχει καταδικάσει την κατάπτυστη δήλωση του προβεβλημένου υπουργού κι αντιπροέδρου του κόμματός του; Τι περιμένει; Να κάνει δημοσκόπηση πρώτα για να μετρήσει τη ζημιά που προκάλεσε στην κυβέρνηση; Όλα στο βωμό του μικροκομματικού συμφέροντος και της επικοινωνιακής διαχείρισης; Κανένας σεβασμός στη μνήμη των νεκρών;», αναρωτιούνται στην Κουμουνδούρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης