ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας για την κατάσταση στα Εξάρχεια

EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Τάξη, αλλά όχι ασφάλεια στρατοπέδου συγκέντρωσης, επιδιώκει η κυβέρνηση για το κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια, ο Νίκος Τόσκας υποστήριξε ότι τα προβλήματα που υπήρχαν κουκουλώνονταν επί χρόνια και καλύπτοντα κάτω από το χαλί και «τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη».

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως σήμερα με χειρουργικό και αθόρυβο τρόπο εξαρθρώθηκε στα Εξάρχεια εγκληματική οργάνωση Ελλήνων και Αλβανών που μετέφεραν, αποθήκευαν και διακινούσαν ναρκωτικά. «Η αστυνομία κινήθηκε με πολύ αποτελεσματικό τρόπο και κατέσχεσε μεγάλη ποσότητα χασίς και κοκαΐνης», είπε.

Σε ότι αφορά την ασφάλεια των ελεγκτών μέσων μαζικής μεταφοράς ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι σε καθημερινή βάση 65 αστυνομικοί διασφαλίζουν την προστασία του ΜΕΤΡΟ και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, ενώ τα σαββατοκύριακα ενισχύονται από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης