ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαλλαγούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ που έκανε το όνειρο εφιάλτη»

Τα «πυρά» του προς τον ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας των νέων του γραφείων στην Αθήνα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στα εγκαίνια των οποίων στην οδό Πανεπιστημίου 39 παραβρέθησαν αρκετοί φίλοι της ΝΔ.

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως «σήμερα ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη ΝΔ, για να εμπνεύσουμε τη χώρα».

Συμπλήρωσε πως «το μήνυμα από την κοινωνία», το οποίο λαμβάνει, είναι για ανάγκη απαλλαγής από τον ΣΥΡΙΖΑ «που μετέτρεψε το όνειρο σε εφιάλτη».

Στα εγκαίνια των γραφείων του κ. Τζιτζικώστα βρέθηκε και ο κ. Ζουράρις, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι ήρθε για να δει το «παιδί» του.

Στο πλευρό του κ. Τζιτζικώστα βρέθηκαν πολλά πολιτικά πρόσωπα όπως ο βουλευτής Ημαθίας, κ. Βεσυρόπουλος, ο πρώην υπουργός κ. Μαρκόπουλος, αλλά και οι κ. Κυλτίδης, Ζουράρης, Μηταράκης, Σαμπαζιότης και Κεδίκογλου.

Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκινά τις περιοδείες του αύριο από την Πάτρα όπου θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και το βράδυ ομιλία, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί τους νομούς Ημαθίας και Πέλλας.