ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Να μην ανοίγουμε την όρεξη κάποιων

Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Την κατηγορηματική άρνηση του Πάνου Καμμένου συνάντησε η πρόταση της αντιπολίτευσης να εκφέρει άποψη για την αξιοποίηση της περιουσίας του υπουργείου Άμυνας, εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ.

Στη συζήτηση νομοσχεδίου που ρυθμίζει θέματα του υπουργείου και μεταξύ άλλων δημιουργεί Υπηρεσία για την αξιοποίηση της περιουσίας που δεν χρησιμοποιείται για στρατιωτικούς σκοπούς, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως «το ΤΑΙΠΕΔ δεν έχει καμία σχέση και να μην το μπλέξουμε». Κάλεσε δε, τη ΝΔ να απαντήσει αν υιοθετεί το σκοπό του ΤΑΙΠΕΔ.

«Να μην ανοίγουμε την όρεξη κάποιων που θα ήθελαν την περιουσία των ταμείων και των μετόχων να πηγαίνει στον κουβά για την εξυπηρέτηση του χρέους και των δανειστών», σχολίασε με τη Ντόρα Μπακογιάννη να αναρωτιέται αν τον τσίμπησε μύγα και τον εισηγητή της ΝΔ Θανάση Δαβάκη να τον κατηγορεί ως «προβοκάτορα».

Το αίτημα της ΝΔ για κλήση του ΤΑΙΠΕΔ, που συνυπέγραψε η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι απορρίφθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Επί της ουσίας του νομοσχεδίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιβεβαίωσε πρόταση για την κατασκευή τουριστικής μονάδας 7 αστέρων στις Φλέβες με το όφελος για το Πολεμικό Ναυτικό να ανέρχεται σε 100 εκατ. ετησίως. Διέψευσε ακόμη, ότι υπάρχει ασθενής με φυματίωση στις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω της παρουσίας στρατιωτικών στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, ενώ επέμεινε ότι υπάρχουν οι κωδικοί με τα ισοδύναμα για να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης