Ψήφισε στην Καισαριανή ο Τσίπρας: «Τους αγώνες θα τους δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι»
Στην Καισαριανή ψήφισε o Αλέξης Τσίπρας για το πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρώην ηγέτης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο δημαρχείο.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για το γεγονός ότι αρνήθηκε να πάρει θέση στην μονομαχία Κασσελάκη - Αχτσιόγλου και να επιλέξει ποιον από τους δύο προτιμά για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο, όποια ή όποιον αποφασίσουν οι χιλιάδες Έλληνες» τόνισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:
«Είναι λοιπόν με μία έννοια μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μία βαριά παρακαταθήκη. Αλλά και ευτυχής γιατί η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας, για την επόμενη μέρα γιατί οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στις 22:00 η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το νικητή - Εντυπωσιακή η συμμετοχή
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισαν Αχτσιόγλου και Κασσελάκης - Θεαματική συμμετοχή στις κάλπες
Στον έλεγχο των deepfake που δημιουργούνται με Τεχνητή Νοημοσύνη στοχεύει η Ισπανία
19:00
Η Βρετανία καταδικάζει την ηγεσία του Ιράν για «βάναυση δολοφονία διαδηλωτών»
18:49
Συνελήφθη στα Βριλήσσια 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία
18:40
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες - «Τις επόμενες μέρες η απάντηση στα αιτήματα»
18:39