Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Φρένο σε ανασχηματισμό - Δεν υπάρχουν αμετακίνητοι υπουργοί
Ανανεώθηκε:

«Τέλος» στα σενάρια για ανασχηματισμό έβαλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην 87η ΔΕΘ. Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν υπάρχουν αμετακίνητοι υπουργοί.
«Δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω ανασχηματισμό» είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτώμενος για τις πρόσφατες αποχωρήσεις υπουργών και το λεγόμενο rotation εξήγησε πως «είναι καλό σε τακτά χρονικά διαστήματα οι υπουργοί να δοκιμάζονται σε άλλα χαρτοφυλάκια.
«Δεν υπάρχουν αμετακίνητοι υπουργοί» επεσήμανε.
«Ο κάθε υπουργός αξιολογείται σε δύο επίπεδα από εμένα» ανέφερε: «Στην αποτελεσματικότητα της πολιτικής του και τη συμπεριφορά του, και εκεί η κρίση μπορεί να είναι στιγμιαία και ακαριαία αν μια συμπεριφορά είναι τέτοια που να δικαιολογεί την απομάκρυνση ενός υπουργού, δεν θα διστάσω να το κάνω.
Ναι στην κριτική σε αστοχίες, αλλά μια κυβέρνηση κρίνεται συνολικά
Διευκρίνησε πως μια κυβέρνηση κρίνεται στο σύνολό της.
«Ναι ασκούμε κριτική για τις αστοχίες, τελικά όμως μια κυβέρνηση κρίνεται συνολικά. Και η προηγούμενη κυβέρνηση κρίθηκε συνολικά και εμείς πήγαμε στο 41%» τόνισε.
«Έχω υποχρέωση να παρουσιάζω τη μεγάλη εικόνα» ανέφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητσοτάκης από ΔΕΘ για ακρίβεια: Το σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα είναι πολύ ακριβό

Μητσοτάκης από ΔΕΘ για ελληνοτουρκικά: Η Χάγη είναι πολύ μακριά

Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Λειτούργησε το επιτελικό κράτος

Τραμπ: Την ερχόμενη εβδομάδα η υπογραφή συμφωνίας για τα ουκρανικά ορυκτά
23:20
Η Ρεάλ οδηγείται προς «διαζύγιο» με τον Αντσελότι μετά τον τελικό του Copa del Rey
23:17
Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στον Πόρο - Αισθητός στην Αθήνα
23:05
Συνάντηση Τραμπ - Μελόνι: «Παράθυρο» σε μια συμφωνία ΗΠΑ-ΕΕ για τους δασμούς
22:56.jpg?t=UisbVbsFFsNse_ARSem7dw)