ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοινώνονται οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

Ανακοινώνονται οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία
Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ /EUROKINISSI

Ο προγραμματισμός του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, βρίσκεται στο επίκεντρο της συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων περιφερειαρχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εισήγηση που έγινε από τον Χρήστο Σπίρτζη, προτάθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να «κατέβει» στις εκλογές και με κεντρικά αλλά και με αυτοδιοικητικά στελέχη.

Εισήγηση έγινε και από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτη Φάμελλο, σχετικά με το κοινοβουλευτικό έργο.

Στη συνεδρίαση δεν συμμετέχει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ απουσιάζουν ακόμη η Ρένα Δούρου που νοσεί με κορωνοϊό καθώς και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αναφορικά με την εκλογή προέδρου, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να ήταν ο πρώτος που αναφέρθηκε στο θέμα κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει οι εκλογές να γίνουν τον προσεχή Νοέμβριο, δηλαδή μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς πρότεινε το συνέδριο να γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου και η εκλογή προέδρου στα τέλη του ίδιου μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αρκετά στελέχη που ζητούν μετάθεση των διαδικασιών και δεν αποκλείεται να γίνει σχετική ψηφοφορία στο τέλος της συνεδρίασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ