Αποχωρεί η Σοφία Σακοράφα από το ΜΕΡΑ25 - Ο Γ. Βαρουφάκης είχε προτείνει τη διαγραφή της
Ανανεώθηκε:

Την αποχώρησή της από τον ΜΕΡΑ25 ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με ανάρτησή της στο twitter, απόφαση που πήρε όταν πληροφορήθηκε ότι ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης πρότεινε στην επιτροπή Δεοντολογίας τη διαγραφή της
Αναλυτικά η ανάρτηση της Σοφίας Σακοράφα:
Μόλις επέστρεψα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο «Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή : Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25.»
Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ. Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του. Προφανώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί η Επιτροπή σας Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού με εμένα, ως εκπρόσωπο “της ολιγαρχίας και της διαπλοκής”. Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25.
Η ανάρτηση που προκάλεσε την παραίτηση Σακοράφα είχε γίνει περίπου δύο ώρες νωρίτερα από τον Γιάνη Βαρουφάκη

Λούλα για δασμούς Τραμπ: Η Βραζιλία δεν γίνεται «να μην κάνει τίποτα»
08:05
Νέο «σφυροκόπημα» της Ρωσίας στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 15 τραυματίες από επιδρομές drones (vid)
07:59
Φονικές πυρκαγιές Νότια Κορέα - 26 νεκροί και δεκάδες χιλιάδες στρέμματα «στάχτη» (vid)
07:53
Γυναικεία σπείρα έκλεβε ηλικιωμένους έξω από τράπεζες - Ο τρόπος δράσης τους (vid)
07:49