ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Σήμερα οι διακαναλικές συνεντεύξεις Μητσοτάκη και Τσίπρα

Διακαναλικές συνεντεύξεις θα παραχωρήσουν διαδοχικά σήμερα Κυριακή (18/6) ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί και θα παραχωρηθεί από τις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου. Σημειώνεται ότι το Σάββατο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο περιοδείας του στη Λακωνία επισκέφθηκε το Γύθειο και τη Σπάρτη, από όπου ζήτησε επαναβεβαίωση της ισχυρής εντολής που έλαβε στις 21 Μαΐου. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην τραγωδία ανοιχτά της Πύλου, χαρακτηρίζοντας καθάρματα τους διακινητές, ενώ άσκησε εμμέσως κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «οι δήθεν εκφραστές της ανθρωπιάς, επέτρεψαν τα «"κάτεργα της Μόριας"».

Διακαναλική συνέντευξη στο Γκάζι θα παραχωρήσει στις 2 μετά το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ενώ το βράδυ θα μιλήσει στον Κορυδαλλό.

Χθες από Ημαθία και Πέλλα, ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι το διακύβευμα της κάλπης είναι αν στις 26 Ιουνίου θα έχουμε για κυβέρνηση μία ανεξέλεγκτη δεξιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης