ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: Αλλάζουμε και διορθώνουμε αδυναμίες και λάθη μας

ΑΠΕ/ΜΠΕ

«Είμαστε εδώ προκειμένου να ανανεώσουμε την προγραμματική μας δέσμευση στα συμφέροντα των εργαζομένων της χώρας μας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας, που μίλησε σε εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων, σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

«Αλλάζουμε και διορθώνουμε αδυναμίες και λάθη μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα κοινωνικό λαϊκό και ανοιχτό στα μηνύματα της κοινωνίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πυροτέχνημα βρίσκεται εδώ και μια δεκαετία σε θέση μάχης, όχι ως κόμμα διαμαρτυρίας, ούτε ως κόμμα συμπλήρωμα της Δεξιάς, αλλά ως κόμμα εξουσίας. Αγωνιζόμαστε για ένα νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα αγωνιστούμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ψήφο - ψήφο, προκειμένου να αλλάξουμε το συσχετισμό. Είναι κρίσιμο να υπάρχει ισχυρός αντίπαλος που θα κοιτάει στα ματιά τη ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη και θα αποτρέπει τη νεοφιλελεύθερη επέλαση στην κοινωνία. Είμαστε βασικοί εκφραστές των κοινωνικών ανάγων των εργαζομένων τόνισε ο κ. Τσίπρας».

Βασική μας προτεραιότητα είναι να αποκαταστήσουμε την εργασιακή κανονικότητα. Αποτελεί στρατηγική μας επιδίωξη. Θέλουμε μια δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους η οποία όμως δεν μπορεί αν υπάρξε,ι όταν οι εργαζόμενοι δεν έχουν δικαιώματα καθορισμένα και απαράβατα, είπε ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και για τα θέματα Υγείας. «Σε τρεις μέρες χάσαμε τρεις συνάνθρωπους με τον ίδιο τρόπο λόγω έλλειψης ασθενοφόρου». «Δεν είχαν τη δυνατότητα να προσλάβουν 600 διασώστες του ΕΚΑΒ, όταν την ίδια ώρα προσέλαβαν χίλιους αστυνομικού στα Πανεπιστήμια» διερωτήθη ο κ. Τσίπρας. «Πρόκειται για κυβερνητική επιλογή απαξίωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας» τόνισε.

«Φτάνει με την υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής. Στις 25 Ιούνη να βάλουμε φραγμό στα σχέδιά τους να υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την ανθρώπινη ζωή. Να ενισχύσουμε το δικαίωμα των ανθρώπων του μόχθου σε αξιοπρεπή ζωή» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης