ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: «Μπορούμε να ανατρέψουμε τους δυσμενείς συσχετισμούς»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Βάζουμε τον πήχη ψηλά και κινητοποιούμε κάθε ανθρώπινο πόρο για ανατροπή των συσχετισμών της 21ης Μαΐου, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής.

«Η συγκρότηση της νέας εκλογικής επιτροπής αποτελεί χειροπιαστή απόδειξη ότι ακούμε το μήνυμα των Ελλήνων πολιτών, το λαμβάνουμε και κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνουμε καλύτεροι» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βάζουμε τον πήχη ψηλά και κινητοποιούμε κάθε ανθρώπινο πόρο για ανατροπή των συσχετισμών της 21ης Μαΐου. Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών, αλλά και επίγνωση ότι αυτό που ζητά ο ελληνικός λαός είναι απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει: δικαιοσύνη, άμβλυνση ανισοτήτων, απαντήσεις στα μεγάλα θέματα που τον αφορούν την καθημερινότητά του και το μέλλον».

"Θα επιχειρήσουμε να επανασυστήσουμε τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία, που θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προεκλογικής μας καμπάνιας", υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μάλιστα, σημείωσε πως διακύβευμα της επόμενης χρονικής περιόδου είναι και ποιος θα διαχειριστεί τα 70 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής, κάποια από τα οποία έχουν εμπειρία από την εποχή των μνημονίων και κάποια άλλα ανήκουν στη νεότερη γενιά.

Στο τέλος, ο κ. Τσίπρας απευθύνθηκε στα χιλιάδες μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τα να συμβάλουν στην ανατροπή των συσχετισμών.

"Μπορούμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα και να ανατρέψουμε τους δυσμενείς συσχετισμούς. Να αποτρέψουμε την παντοδυναμία μιας ανεξέλεγκτης Δεξιάς".

Το λόγο πήρε κι ο συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος επανάλαβε το στόχο επανασύστασης στους πολίτες του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματός του.

"Το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν δράσεις κι εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια προκειμένου να επικοινωνήσουμε με καλύτερο τρόπο το πρόγραμμά μας, το οποίο δίνει διέξοδο στη πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται η χώρα. Αισιοδοξούμε πως θα έχουμε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στις αμέσως επόμενες εκλογές", συμπλήρωσε ο κ. Τεμπονέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης