ΠΑΣΟΚ: Δεν κρύβεται ο επικίνδυνος τυχοδιωκτισμός του Τσίπρα

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, έδωσε το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ μέσα από ανακοίνωσή του.
Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει:
Ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στον πανικό του αισθάνεται την ανάγκη να «αξιοποιήσει» δήλωση πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ για να αλλάξει την ατζέντα και να θολώσει ακόμη περισσότερο τα προεκλογικά νερά.
Δεν κρύβεται όμως ο επικίνδυνος τυχοδιωκτισμός του.
Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί ως ευπρόσδεκτες τις ψήφους της Χρυσής Αυγής «εξαργυρώνοντας» την άρνησή του να αποκλειστεί η εγκληματική οργάνωση από τις εκλογές, την ίδια μέρα μάλιστα που Η. Κασιδιάρης και Κ. Μπαρμπαρούσης ζητούν ευθέως στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στα ψηφοδέλτιά του φιλοξενεί όλες τις φυλές της Δεξιάς, από τα μισά στελέχη των ΑΝΕΛ έως και τον Ευ. Αντώναρο, που μόλις λίγες ημέρες πριν έβλεπε ταύτιση Τσίπρα - Καραμανλή.
Με την ίδια λογική, μπορούμε βάσιμα να συμπεράνουμε ότι η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και την άκρα δεξιά είναι θέμα λίγων ημερών.
Η ώρα η καλή!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανδρουλάκης: Πρέπει να φτιάξουμε μια κοινωνία που θα δώσει προοπτική στην οικογένεια

Ανδρουλάκης από Θησείο: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζουν με πλαστά διλήμματα

Ποια είναι η πιο επικίνδυνη φάση μιας πτήσης - Τι λένε τα στοιχεία του 2024
21:57
Μιανμάρ: Εγκλωβισμένοι μαθητές και καθηγήτες σε λύκειο που κατέρρευσε στη Μανταλέι
21:48
Η Χαμάς λέει ότι «ενέκρινε» νέα πρόταση για την κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας
21:34.jpg?t=0I0JR_NBErWrB80olRLq-w)
ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΖΩΗΣ: Ισοπεδώθηκε η Μιανμάρ από τον σεισμό - Δορυφορικές εικόνες δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής
21:22