ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν θέλει τους νέους στις κάλπες - Απάντηση Τσαπανίδου σε Σκέρτσο
«Η κυβέρνηση προσπαθεί να διώξει τα νέα παιδιά από τις κάλπες γιατί τρέμει την ψήφο τους, αλλά δεν θα τα καταφέρει», υποστηρίζει η Πόπη Τσαπανίδου.
Με αυτόν τον τρόπο απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τα όσα είπε για το τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να προσέλθουν στις κάλπες όσο το δυνατό περισσότεροι πολίτες και ειδικά οι νέοι, πολλοί εκ των οποίων ήδη εργάζονται σε τουριστικές δομές.
«Δεν βλέπω κάποιο λόγο να συζητάμε ιδιαίτερα αυτό το θέμα, δεν είχε απασχολήσει τις περασμένες εκλογές που επίσης είχαμε καλοκαίρι εκλογές», υποστήριξε ο Άκης Σκέρτσος.
«Την επόμενη των εκλογών θα συζητάμε για το πώς οι νέοι έκαναν cancel τον κ. Μητσοτάκη. Τα παιδιά μας, θα σας πουν πρώτοι, ότι το πάρτι τελείωσε», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφια στο Βόρειο Τομέα Αθηνών η Αθηνά Λινού
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κορωνοϊός έπληξε το «συμβόλαιο για την αλλαγή»
Καιρός: «Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος» από αύριο με βοριάδες και χιόνια - Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια
11:40
Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας μετά από εβδομάδες διαδηλώσεων
11:21
Κέιτ Χάντσον: Πώς η απόφαση να αναμετρηθεί με τους φόβους της μεταμόρφωσε την καριέρα της
11:13
Μαρινάκης για Ανεστίδη:«Δεν είναι ενεργό μέλος από το 2019, έχει διαγραφεί»
11:04