ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς Πολάκη-Γεωργιάδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τα επεισόδια στην Ιεράπετρα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θανατηφόρες ατάκες και φαρμακερά βέλη αντάλλαξαν Παύλος Πολάκης και Άδωνις Γεωργιάδης για τους διαγωνισμούς του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορούν στον διορισμό 100 γιατρών και 400 νοσηλευτών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, αλλά και τα επεισόδια πριν από λίγες ημέρες στην Ιεράπετρα.

Η καταδίκη από πλευράς Άδωνι Γεωργιάδη του προπηλακισμού του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη που μίλησε για στημένα επεισόδια από δέκα ακροδεξιούς και πέντε της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. «Κι εγώ εκφράζω τη βαθιά μου συμπαράσταση για την αποτυχία του «Παραιτηθείτε» που χιλιάδες λαού ήταν κάτω από τα δέντρα για να μην τους παίρνουν οι κάμερες», σχολίασε ειρωνικά ο αναπληρωτής υπουργός.

Σε ότι αφορά στην ουσία της επίκαιρης ερώτησης του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο Παύλος Πολάκης δέχθηκε κατηγορίες ότι παρενέβη στη διαδικασία με συνέπεια μέχρι και σήμερα να μην έχουν στελεχωθεί οι ΜΕΘ. «Πήρατε στο χέρι σας φακέλους διαγωνιζομένων, με ευαίσθητα δεδομένα και αυτό ενέχει κακουργηματικό χαρακτήρα, ενώ έχετε αφαιρέσει χαρτιά από τους φακέλους», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Παύλο Πολάκη να περνά στην αντεπίθεση, κάνοντας λόγο για αισχρά ψεύδη του βουλευτή της ΝΔ. Όπως είπε, επί ημερών Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας έγιναν διορισμοί με μπιλιετάκια από τον ίδιο, αλλά και λάθος μοριοδοτήσεις.

«Σα δεν ντρέπεστε καθόλου; Ήταν παράνομη η παρέμβαση σας και αν είχατε λεβεντιά Κρητική θα έπρεπε να πάτε στο δικαστήριο και να πείτε ένα συγνώμη στους ανθρώπους που πέθαναν επειδή δεν έχει γιατρούς η εντατική», υποστήριξε ο Αδωνις Γεωργιάδης, που σχολίασε και τις αναρτήσεις του υπουργού στο Facebook. «Να μην έχετε τέτοιο ύφος ιδιαίτερα όταν έχετε παρανομήσει και μην ξανατολμήσετε να μου απαντήσετε άλλη φορά μέσω Facebook, είστε νομικά έκθετος, παράνομος και να πείτε συγνώμη σε όσους υπέστησαν ανήκεστο βλάβη στην υγεία τους», συνέχισε με τον Παύλο Πολάκη να του συστήνει να ηρεμήσει.

«Η απώλεια της ψυχραιμίας σας, οδηγεί σε κραυγές και αισχρά ψέματα, ντρέπομαι για επίπεδο που κατεβαίνετε... Ηρεμήστε, βαθιές αναπνοές, ανοιχτό το στόμα...», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης που κατηγόρησε τους Άδωνι Γεωργιάδης, Ανδρέα Λοβέρδο και ο Μάκη Βορίδη ότι κατέστρεψαν την πρωτοβάθμια υγεία. «Διαλογιστείτε το βράδυ τι κακό έχετε κάνει εκτελώντας εντολές στο χώρο της υγείας επί 3 χρόνια, αλλά ό,τι κακό κάματε, εμείς θα το φτιάξουμε και να είστε πιο προσεχτικός όταν λέτε ψέματα στον αέρα», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης