ΥΠΕΞ για Βενέδικτο: Με μεγάλη θλίψη λάβαμε την είδηση του θανάτου του
Ανανεώθηκε:
Τα θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους της χώρας θέλησε να εκφράσει το Υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή τον θάνατο του Πάπα Βενέδικτου, ο οποίος εξέπνευσε το πρωί του Σαββάτου 31/12, σε ηλικία 95 ετών.
Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, και όλα τα κράτη στέλνουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στο Βατικανό για αυτή την μεγάλη απώλεια.
Με μία ανάρτηση του στο Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει αυτή την ώρα της θλίψης, βαθύτατα συλλυπητήρια στον Πάπα Φραγκίσκο, την Αγία Έδρα, τους οικείους του και στους Καθολικούς σε όλο τον κόσμο.
«Με μεγάλη θλίψη λάβαμε την είδηση του θανάτου του Ομότιμου Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ'. Αυτή τη στιγμή της θλίψης, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Αυτού Αγιότητα Πάπα Φραγκίσκο, την Αγία Έδρα , τους αγαπημένους του και στους Καθολικούς σε όλο τον κόσμο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βατικανό: Στις 5 Ιανουαρίου η κηδεία του Βενέδικτου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου
Πέθανε ο πρώην πάπας Βενέδικτος
Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα παιδιού - Πότε κλείνει η πλατφόρμα των αιτήσεων
04:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 16 Ιανουαρίου
03:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά ο «χάρτης» των πληρωμών
01:00