ΚΚΕ: Ο ισχυρισμός της κυβέρνησης για το πλαφόν στο φυσικό αέριο αποτελεί κοροϊδία
«Ο ισχυρισμός του πρωθυπουργού, ότι η απόφαση των υπουργών της ΕΕ για πλαφόν συνιστά παρέμβαση των κυβερνήσεων για τη «διόρθωση των αγορών», αποτελεί μεγάλη κοροϊδία και μάλιστα «κοροϊδία χωρίς πλαφόν».
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα συμβιβασμό μεταξύ των αντιτιθέμενων συμφερόντων των κρατών μελών για μία -ούτως ή άλλως- πολύ υψηλή τιμή στο φυσικό αέριο που δε θίγει την αιτία του προβλήματος, που είναι η απελευθερωμένη αγορά ενέργειας.
Και που σε κάθε περίπτωση θα κληθούν να τον πληρώσουν οι λαοί της Ευρώπης» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για το «πλαφόν» στην τιμή του φυσικού αερίου».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ: Ας μην πανηγυρίζουμε για το πλαφόν στο φυσικό αέριο γιατί δεν αρκεί ως λύση
ΔΙΕΘΝΗ
Φυσικό αέριο: Τι σημαίνει το πλαφόν στα 180 ευρώ - Πώς θα λειτουργήσει
ΚΟΣΜΟΣ
Κρίσιμη σύσκεψη στο Λευκό Οίκο για το μέλλον της Γροιλανδίας - Η στρατηγική σημασία του νησιού
08:19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οι πέντε κινηματογραφικές μονομαχίες που «φουντώνουν» τη μάχη των Όσκαρ
08:14
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμός στη Ραστόφ της Ρωσίας μετά από ουκρανική επίθεση – Ζημιές σε διαμερίσματα πολυκατοικιών
08:12
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Εθνική Ασφαλιστική: Νέα στελέχη σε πόστα «κλειδιά» τοποθέτησε ο Μαζαράκης - Οι στόχοι της νέας δομής
08:04
ΚΟΣΜΟΣ