Οικονόμου: Οι απασχολούμενοι αυξήθηκαν κατά 83.545 άτομα
Την υποχώρηση της ανεργίας κατά 1,5% και την αύξηση των απασχολούμενων κατά 83.545 άτομα μέσα σε ένα έτος, επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Ο κ. Οικονόμου ανέφερε συγκεκριμένα:
«Με σχέδιο η ανεργία τον Σεπτέμβριο υποχώρησε στο 11,8%, έναντι 13,3% τον προηγούμενο Σεπτέμβριο & 17,4%, τον Ιούλιο του 2019. Οι απασχολούμενοι ανήλθαν σε 4.149.663 άτομα σημειώνοντας αύξηση κατά 83.545 άτομα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2021 (+2,1%)», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Χατζηδάκης: Μείωση της ανεργίας εν μέσω δύο κρίσεων
ΚΟΣΜΟΣ
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η Κλοντέτ Κόλβιν, πρωτοπόρος των πολιτικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ
09:51
ΕΛΛΑΔΑ
Οι «σκληροί» των μπλόκων αποφασίζουν για κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ - Νέα συνάντηση αγροτών με Χατζηδάκη και Τσιάρα
09:50
ΧΡΗΜΑ
ΑΑΔΕ: Τέλος το ΣΔΟΕ, έρχεται η ΓΔ ΔΕΟΣ – Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία
09:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τηλεοπτική κόντρα Καιρίδη - Ανεστίδη: «Με έχετε ταλαιπωρήσει πολύ στα Μάλγαρα» - «Καλά σας κάναμε» (vid)
09:42
ΚΟΣΜΟΣ