ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ξανθόπουλος κατά ΝΔ για την υπόθεση βιασμού ανήλικης στον Κολωνό

ΣΥΡΙΖΑ: Ξανθόπουλος κατά ΝΔ για την υπόθεση βιασμού ανήλικης στον Κολωνό
Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τονίζει πως «η κυβερνητική παράταξη άρχισε να στήνει ένα χυδαίο αφήγημα λάσπης κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν ο παιδοβιασμός ήταν πλημμέλημα επί ΣΥΡΙΖΑ» INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σφοδρή επίθεση εναντίον της ΝΔ εξαπέλυσε την Τρίτη ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, με αφορμή την υπόθεση του βιασμού ανήλικης στον Κολωνό.

«Η νεοδημοκρατική ταυτότητα του 53χρονου παιδοβιαστή φαίνεται ότι έχει προκαλέσει πανικό στη ΝΔ», υποστήριξε σε σχετική του δήλωση, ο κ. Ξανθόπουλος.

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε πως άρχισε έτσι να στήνει ένα χυδαίο αφήγημα λάσπης κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν ο παιδοβιασμός ήταν πλημμέλημα επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Ουδέν ψευδέστερον: Ο βιασμός ήταν πάντα και παραμένει κακούργημα, τελεία και παύλα. Μάλιστα, η αυστηροποίηση της ποινής για το βιασμό ανηλίκου- μόνο ισόβια- ψηφίστηκε, ομόφωνα, από όλα τα κόμματα και δεν αποτελεί «αποκλειστικότητα» της ΝΔ. Τα απανωτά ψεύδη του κ. Γιώργου Κουμουτσάκου κι άλλων στελεχών της ΝΔ συνιστούν πλέον πολιτική αθλιότητα και θέτουν σοβαρό θέμα δεοντολογίας», υπογραμμίζει ο βουλευτής Δράμας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος προσθέτει πως «η λάσπη δεν θα γίνει ανεκτή, από αυτούς που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους κι αναζητούν απεγνωσμένα έναν αντιπερισπασμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ