ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Βενιζέλου σε κυβέρνηση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Στα "έξι μέτρα" έστησε την κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας την ότι υποτάχθηκε με μοναδικό στόχο να παραμείνει στην εξουσία.

"Υπερασπίζεστε με τυφλό πάθος την αυταπάτη της εναλλακτικής πολιτικής, το τυχοδιωκτικό φλερτ με τη ρήξη και την πραγματικότητα της απόλυτης υποταγής", ανέφερε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να προσθέτει πως αυτό γίνεται

για να διατηρηθούν στην εξουσία.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνους είπε ότι η κυβέρνηση προκάλεσε εν ψυχρώ για λόγους μικροπολιτικούς μεγάλη βλάβη στον τόπο και στην εθνική ισχύ και ότι τώρα η χώρα δεν βρίσκεται απλά αντιμέτωπη με την επιστροφή στην ύφεση, αλλά με μνημόνιο στο διηνεκές. "Δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι σε μια στάση υπό χρεοκοπία", είπε.

"Μια καταγγελτική συζήτηση από την αντιπολίτευση δεν νομιμοποιεί το παρελθόν, είναι πέραν κάθε λογικής ότι για τη σημερινή κατάσταση έχει ευθύνη μια κυβέρνηση 16 μηνών. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβέρνησε απερίσπαστα, αλλά έπρεπε να
αντιμετωπίσει την κατάσταση της οικονομίας που προκάλεσε η προηγούμενη πολιτική", απάντησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

"O επόμενος νόμος που θα φέρετε είναι ο πιο βρώμικος για τον λαό και είναι ο αναπτυξιακός νόμος", ανέφερε από την πλευρά της η τέως γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης