Καυγάς Γεωργιάδη - ΠΑΣΟΚ στη Βουλή: «Πάρτε 3% να ησυχάσουμε. Άντε… Να τελειώνουμε»
Ανανεώθηκε:
«Μπουρλότο» στις ήδη τεταμένες σχέσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχολίασε καυστικά το γεγονός ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος του Σώματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφέρθηκε επί μακρόν στην ομιλία στην υπόθεση των παρακολουθήσεων και όχι στο συζητούμενο νομοσχέδιο για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.
Αδ. Γεωργιάδης: «Αυτά που είπατε δεν ενδιαφέρουν τους εργαζόμενους. Εμείς θα σώσουμε τους εργαζόμενους και μόνοι μας», ανέφερε.
Μετά το τέλος της ομιλίας του ακούστηκε ωστόσο, -εκτός μικροφώνου- να λέει προς το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. «Πάρτε 3% να ησυχάσουμε. Άντε… Να τελειώνουμε».
Έντονη ήταν η αντίδραση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου, η οποία επίσης, εκτός μικροφώνου, απάντησε.
Ν. Γιαννακοπούλου: «Αυτό που λέτε θα το κρίνει ο ελληνικός λαός».
Αφορμή στάθηκε η φράση του κ. Κωνσταντινόπουλου ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει εμπιστοσύνη πια στη ΝΔ.
Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Αν νομίζετε ότι εμείς φάγαμε τόσα χρόνια ξύλο για να γίνουμε υπουργοί σας, μας έχετε ψυχολογήσει λάθος, πολύ λάθος».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας χειρίζεται την υπόθεση Ανδρουλάκη με μυθεύματα και ουρανομήκεις ανακρίβειες
Τσίπρας: Να κάνει άμεσα έρευνα η ΑΔΑΕ για το αν και πόσοι βουλευτές - ευρωβουλευτές παρακολουθούνται
Υπόθεση παρακολουθήσεων: Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξηγεί γιατί αρνείται να ενημερωθεί εξωθεσμικά
Αμοιβαίες υποχωρήσεις Μαξίμου - μπλόκων για ραντεβού: Πιθανή ημέρα η Παρασκευή
07:19
ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ: Η πρώτη φρεγάτα Belharra «Κίμων» στον ελληνικό στόλο – Νέα εποχή ναυτικής ισχύος
07:10
Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια - Άνοδος της θερμοκρασίας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Ιανουαρίου)
06:30