Βελόπουλος: Ήρθε η ώρα της Αναστάσεως και της λύσεως των προβλημάτων
Mήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες για το φετινό Πάσχα στέλνει ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
«Ελληνίδες, Έλληνες. Καλοί μου Χριστιανοί. Η εορτή του Πάσχα είναι η μεγαλύτερη εορτή της Ορθοδοξίας. Ο Γολγοθάς του Ιησού μας, η σταύρωση του Θεανθρώπου μας, η θυσία η δική του και η Ανάστασή του είναι μήνυμα ελπίδας. Όλα αυτά έγιναν για να σώσει τον άνθρωπο. Για να σώσει τον άνθρωπο από την αμαρτία. Η πίστη μας ορίζει ότι η ελπίδα αυτή δεν πρέπει να χαθεί», αναφέρει στο πασχαλινό του μήνυμα ο κ. Βελόπουλος.
«Ο ελληνικός λαός», σημειώνει, «ανεβαίνει έναν Γολγοθά εδώ και χρόνια. Σταυρώνεται καθημερινά από τα λάθη των πολιτικών. Ηρθε η ώρα της Αναστάσεως. Ηρθε η ώρα της λύσεως των προβλημάτων».
«Είθε ο Θεός, είθε ο Θεάνθρωπος με την Ανάστασή του να δώσει και την ανάσταση των Ελλήνων. Ευχόμαστε ολόψυχα καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση», καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Βελόπουλος.
Αιγαίο: Πέντε παραβάσεις και τρεις παραβιάσεις την Πέμπτη από τουρκικά αεροσκάφη
19:43
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συνάντηση με Μητσοτάκη και Μίραν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας
19:35
Επιστροφή ενοικίου: Νέες πληρωμές σε επιπλέον 6,7 χιλιάδες δικαιούχους
19:32
«Η Κύπρος προσβλέπει στην ένταξή της στη ζώνη Σένγκεν το 2026», δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης
19:24