ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Τσίπρα για ακρίβεια: Παραμένει προσκολλημένος στην εποχή των ψευδών υποσχέσεων

«Η εποχή που ο κ. Τσίπρας παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής, παρήλθε ανεπιστρεπτί» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Intime

«Η εποχή που ο κ. Τσίπρας παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής, που υποδυόταν πως είχε μια μαγική λύση για όλα τα προβλήματα, παρήλθε ανεπιστρεπτί. Όλοι ξέρουν πια ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ζήτημα της ακρίβειας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε τονίζοντας, πως «ο μόνος που δεν το έχει κατανοήσει είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στην εποχή πριν από το 2015, την εποχή των εύκολων ψευδών υποσχέσεων».

Επισημαίνει, ότι οι πολίτες κατανοούν ότι η κυβέρνηση παλεύει καθημερινά για να αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες κρίσεις ενέργειας και ακρίβειας αγαθών. «Έχουμε παράσχει και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε έμπρακτη στήριξη στις επιχειρήσεις και το εισόδημα των πολιτών και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις», προσθέτει ο κ. Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής αιφνιδιαστική επίσκεψη στην αγορά της Νίκαιας , εγκαινιάζοντας τον νέο γύρο περιοδειών του σε γειτονιές της Αττικής, αλλά και στην περιφέρεια ενόψει του τρίτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 14 με 17 Απριλίου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κορυφαίο αυτό της ακρίβειας που συρρικνώνει τα εισοδήματά τους.

Ο πρώην πρωθυπουργός, επίσης, άφησε ένα κόκκινο γαρύφαλλο στην θύρα του κτιρίου όπου εκτελούσαν πολίτες οι ναζί στο Μπλόκο της Κοκκινιάς.

Καταστηματάρχες που συνάντησε ο κ. Τσίπρας του επισήμαναν πως η αύξηση, κατά 30% τουλάχιστον, της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος έχει παγώσει και την κίνηση στην αγορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης