ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή - Οικονόμου: «Δεν θα ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στη λασπολογία και τον διχασμό»

Βουλή - Οικονόμου: «Δεν θα ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στη λασπολογία και τον διχασμό»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου INTIME

Λασπολογία και διχασμό καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής στον απόηχο του επεισοδίου με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Η κυβέρνηση δεν θα παρακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη λασπολογία και στον διχασμό. Η ΝΔ είναι η παράταξη που έχει πληρώσει πολύ βαρύ φόρο αίματος από την τρομοκρατία», είπε ο κ. Οικονόμου και αναφέρθηκε στις χθεσινοβραδινές επιθέσεις.

«Φασίστες, εγκληματίες, τραμπούκοι έβαλαν γκαζάκια σε δημοσιογράφο και σε αστυνομικό. Το τελευταίο εννιάμηνο έχουν πάει στα σπίτια και στα γραφεία στελεχών της Ν.Δ. Είναι επικίνδυνο. Θέλετε να στήσετε παγίδα στο πολιτικό σύστημα για να διασωθείτε. Είναι επικίνδυνο να φλερτάρεις με τέτοιους είδους πολιτικές», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα του 2022 δεν θα γυρίσει στις πλατείες. Η Ελλάδα αλλάζει. Αυτή η κυβέρνηση έδωσε στη μειοψηφία το διάζωμα να συστήνει εξεταστικές. Είναι μια Ελλάδα που η δικαιοσύνη ανεξάρτητα κάνει τη δουλειά της. Αυτή η Ελλάδα είναι που οικοδομούμε. Επειδή δεν ξέρετε τι να κάνετε σε αυτή την Ελλάδα κάνετε αυτό που ξέρετε. Λασπολογείτε και σπιλώνετε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ