ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μάχη» Βίτσα - Θεοδωράκη για camping προσφύγων

EUROKINISSI

Σφοδρή αντιπαράθεση για το camping που επελέγη στο Λιτόχωρο για τη φιλοξενία προσφύγων, είχαν στη Βουλή, στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ασφάλεια, ο Δημήτρης Βίτσας με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η αναφορά του επικεφαλής του Ποταμιού σε σκάνδαλο πρώτης γραμμής, καθώς η τιμή ανέρχεται στα 9,5 ευρώ κατ’ άτομο τη βραδιά, χωρίς φαγητό, όταν ο τιμοκατάλογος για παραθεριστές προβλέπει 4 ευρώ τη βραδιά, προκάλεσε την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Δημήτρη Βίτσα που μίλησε για «φθηνή πολιτική υπονοούμενων».

Αποκάλεσε το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη επιπόλαιους λογιστές και πρόσθεσε ότι στην προκειμένη περίπτωση προέβη σε λαθροχειρία, καθώς αναφέρθηκε στις περσινές τιμές κατ’ άτομον, χωρίς να συμπεριλαμβάνει η παροχή σκηνής και ηλεκτρικού ρεύματος. Του καταλόγισε δε, άγνοια, καθώς όταν κάποιος πηγαίνει σε κάμπινγκ βάζει τη δική του σκηνή.

«Δεν μπορεί να μιλάτε για επιπόλαιους λογιστές επειδή σας αποδεικνύουμε ότι το δημόσιο σπαταλάει λεφτά σε ημετέρους», αντέτεινε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας ότι το Ποτάμι θα επιμείνει στο θέμα αυτό, γιατί δεν θεωρεί τα χρήματα αυτά πενταροδεκάρες.

Στον καυγά ενεπλάκη και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση κινείται με συνθήκες διαφάνειας. «Δεν μπορεί να υπάρχει μικροψυχία που μπορεί να εκληφθεί και ως έλλειψη πατριωτικής αντίληψης στα δύσκολα», σχολίασε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης