ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει στις κάλπες ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Eurokinissi- ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο αίτημά του για άμεση προσφυγή στις κάλπες θα επιμείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση της Παρασκευής στη Βουλή καταγγέλοντας, παράλληλα, την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό για ανικανότητα στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης και του προσφυγικού.

Στο αίτημά του για άμεση προσφυγή στις κάλπες θα επιμείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση της Παρασκευής στη Βουλή καταγγέλοντας την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό για ανικανότητα στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης και του προσφυγικού. 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επιμείνει στη στρατηγική της σφοδρής αντιπαράθεσης καθώς μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της αξιολόγησης εκτιμά πως το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να στήσει και πάλι ένα σκηνικό ρήξης όπως είχε κάνει και πριν ένα χρόνο.

Την ίδια ώρα μάλιστα πληθαίνουν τα στελέχη της ΝΔ που εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανό ο Αλέξης Τσίπρας να επιδιώξει να πραγματοποιήσει έναν εκλογικό αιφνιδιασμό με αφορμή τα νέα σκληρά μέτρα που θα αναγκαστεί να αποδεχθεί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως η ΝΔ δεν έχει κανένα θέμα με την πρόταση της κυβέρνησης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια και τα χρέη των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ , θα ζητήσει όμως και πάλι να δεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τη δική του πρόταση για εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει τα αίτια που η χώρα μπήκε στο τρίτο μνημόνιο καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης «Βαρουφάκη-Τσίπρα» όπως λέει χαρακτηριστικά.

Στη ΝΔ, σχολιάζοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την τρόικα για την αξιολόγηση κάνουν λόγο για μια «οδυνηρή για τους πολίτες συνθηκολόγηση» η οποία και θα καταλήξει σε πολύ σκληρά μέτρα για τους πολίτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης