ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Κουτσούμπας: Σικέ η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

EUROKINISSI

Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντας σικέ την αντιπαράθεσή τους γύρω από ζήτημα της διαφθοράς, καθώς υπηρετεί μόνο προπαγανδιστικούς σκοπούς.

Με άλλα λόγια, ο ένας βγάζει τα «βρόμικα» του άλλου στη φόρα, ως μέσο προώθησης των δικών του συμφερόντων», υποστήριξε και πρόσθεσε πως αυτό που επιβεβαίωσε η συζήτηση στη Βουλή είναι ότι τα διάφορα σκάνδαλα αποτελούν την άλλη όψη του νομίσματος της αντιλαϊκής πολιτικής που φορτώνει με νέα βάρη το λαό.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εκτίμησε ότι στο όνομα της καταπολέμησής της διαφθοράς, της διαπλοκής, επιχειρούνται αναδιαρθρώσεις στον κρατικό τομέα που θα διευκολύνουν τη δραστηριότητα των καπιταλιστών, των μεγάλων επιχειρηματιών. Ανέφερε ακόμη, πως «η σύγκρουση που γίνεται, με βάση όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πέρα από άλλες πλευρές, έχει να κάνει και με τον έλεγχο κρίσιμων θέσεων και μηχανισμών στον χώρο της δικαιοσύνης».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έστρεψε ακόμη τα πυρά του κατά του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων ότι την ίδια ώρα που εστιάζουν τις παρεμβάσεις τους σε ζητήματα διαφθοράς, αξιοκρατίας, φαυλοκρατίας, κομματοκρατίας δίνουν όρκους πίστης στο σύστημα και την εξουσία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης