Αρνείται να καταθέσει αύριο στην Προανακριτική Επιτροπή ο Χρήστος Καλογρίτσας
Κώλυμα λόγω εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού επικαλείται ο Χρήστος Καλογρίτσας και αρνείται να προσέλθει προς κατάθεση στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.
Ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να καταθέσει αύριο Τετάρτη 21 Απριλίου, σε επιστολή του προς την επιτροπή αναφέρει πως αισθάνεται πόνους και δεν μπορεί να προσέλθει.
Η ΝΔ σύμφωνα με πληροφορίες ζητά γνωμάτευση γιατρού και προτείνει να κληθεί ο κ. Καλογρίτσας για την Πέμπτη, με παράλληλη κλήση του στενού του συνεργάτη Χριστού Νικολάου.
«Εμμένουμε στη σειρά», ανέφερε σύμφωνα με πηγές ο εισηγητής Θάνος Πλεύρης.
Με την άποψη αυτή συμφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη που φέρεται να είπε πως αν δεν έλθει ο Καλογρίτσας να μην προσκληθεί άλλος.
Ίδια άποψη εξέφρασε και το ΚΚΕ.
Πώς ο πληθωρισμός στην αγορά ενέργειας πλήττει διαχρονικά τα νοικοκυριά
12:24
Σε πρόωρες εκλογές οδεύει η Βουλγαρία - Δεύτερο κόμμα αρνήθηκε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
12:21
Το Ιράν προειδοποιεί για χτυπήματα σε βάρος βάσεων των ΗΠΑ αν δεχθεί επίθεση
12:17
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Γιατί ο Τραμπ εξετάζει στρατιωτική επέμβαση στο Ιράν: Τα δύο «καυτά» ερωτήματα και το «παράδειγμα»
12:13