ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελώνη: Μικροκομματική η παρέμβαση Τσίπρα, έστω μια φορά να συνδράμει την κοινή προσπάθεια

INTIME NEWS/ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Να συστήσει την τήρηση των μέτρων και να συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης και της κόπωσης της κοινωνίας καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στην έκκληση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον πρωθυπουργό «να ασχοληθεί με την υγεία και τη ζωή των πολιτών».

«Θα μπορούσε έστω μια φορά να συνδράμει την κοινή προσπάθεια, να συστήσει τήρηση των μέτρων, να συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης και της κόπωσης της κοινωνίας, αντί να κουνάει διαρκώς το δάχτυλο, αφού έχει υποκινήσει και υποστηρίξει εκδηλώσεις διασποράς του ιού», δηλώνει χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Πελώνη έχει ως εξής:

«Σε κάθε δύσκολη φάση της πανδημίας εμφανίζεται ο κ. Τσίπρας κι εγκαλεί μονότονα την κυβέρνηση, που νυχθημερόν αγωνίζεται, όπως όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας και την οικοδόμηση άμυνας απέναντι στον ιό με το τείχος ανοσίας που χτίζουν οι εμβολιασμοί. Απέναντι σε κάθε μέτρο ο κ. Τσίπρας έχει ένα σταθερό "όχι".

Θα μπορούσε έστω μια φορά να συνδράμει την κοινή προσπάθεια, να συστήσει τήρηση των μέτρων, να συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης και της κόπωσης της κοινωνίας, αντί να κουνάει διαρκώς το δάχτυλο, αφού έχει υποκινήσει και υποστηρίξει εκδηλώσεις διασποράς του ιού.

Αντί να αναλάβει επιτέλους τον θεσμικό του ρόλο, να συμπεριφερθεί υπεύθυνα καλώντας τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και να συμβάλει έτσι στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει για άλλη μια φορά να ξεφύγει από τα εσωκομματικά του αδιέξοδα με μικροκομματικές παρεμβάσεις.

Σε πείσμα της καταστροφολογίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση δίνει και θα συνεχίσει να δίνει μαζί με όλους τους Έλληνες τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την έξοδο από την πρωτοφανή αυτή περιπέτεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Πρόγνωση Τσατραφύλλια: Έρχεται τετραήμερο δροσιάς - Πτώση θερμοκρασίας, κεραυνοί και βροχές

ΕΛΛΑΔΑ

Παπαζάχος για τα σενάρια μεγάλου σεισμού: Ας προφυλαχτούμε από τους επιστημονικούς τσαρλατάνους

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τύμβος Καστά δέκα χρόνια μετά: Ανασκαφή με παγκόσμιο ενδιαφέρον και τον επίλογο να μην έχει γραφτεί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Παππά σε ΝΔ: Σέβομαι και αναγνωρίζω τα σώματα ασφαλείας, το γνωρίζουν και οι ίδιοι

ΚΟΣΜΟΣ

CNNi: Η Μόσχα «χάνει» το Κουρσκ, αλλά πλησιάζει ουκρανική πόλη «κλειδί» - Τι ανησυχεί τον Ζελένσκι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη - ΣΥΡΙΖΑ για περιστατικό ασθενούς στο νοσοκομείο της Κω

ΚΟΣΜΟΣ

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ζητά από την Τσάιλς να επιστρέψει το χάλκινο μετάλλιο - Η απόφαση

ΣΠΟΡ

Απαξιωτικές χειρονομίες του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά συμπαικτών του μετά από ήττα της Αλ Νασρ (Vids)

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης