ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάβρος κατά της κυβέρνησης ο Βενιζέλος

Κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση με αιχμή το προσφυγικό, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ευ. Βενιζέλος, προειδοποιώντας την να μην κάνει το ιστορικό λάθος να συνδέσει τη διαπραγμάτευση με την εξωτερική πολιτική.

«Εμείς δεν είχαμε φτάσει ποτέ στο σημείο να συνδέσουμε εθνικά θέματα με την κρίση», ανέφερε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι συνδέει το προσφυγικό με το χρέος και την διαπραγμάτευση. «Προσοχή, απευθύνω έκκληση προς την κυβέρνηση μην γίνουν τεράστια ιστορικά λάθη στην διαπραγμάτευση και να μην γίνει δήθεν ανταλλαγή για το ασφαλιστικό, την αξιολόγηση, το χρέος», είπε.

Αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων, χαρακτήρισε την αξιολόγηση «γεφύρι της Άρτας» και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι η «χώρα κινδυνεύει να ζήσει τις μέρες του 2015». Διερωτήθηκε αν «έχει κάποια σχέση ο Μάρτιος του 2016 με την εικόνα που επικρατούσε τον Νοέμβριο- Δεκέμβριο του 2015» και τόνισε ότι η αξιολόγηση παραμένει ανοικτή γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες με το ασφαλιστικό, το δημοσιονομικό και τις μεταρρυθμίσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης