ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδείες σε όλη τη χώρα για τους υποψηφίους της ΝΔ

Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει μέχρι να στηθούν οι κάλπες στη ΝΔ και οι 4 υποψήφιοι συνεχίζουν τον αγώνα τους με περιοδείες σε όλη τη χώρα.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά τις Σέρρες επισκέπτεται σήμερα τη Χαλκιδική. O Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τη νέα του ιστοσελίδα "www.metonkyriako.gr", το απόγευμα θα συναντηθεί με νέους επαγγελματίες ενώ αύριο θα μιλήσει στη Χαλκίδα. Από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας ετοιμάζει την περιοδεία του στη Βοιωτία ενώ το Σαββατοκύριακο θα επισκεφθεί την Ήπειρο. Σήμερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα παρουσιάσει το βράδυ στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη στην Πειραιώς το πρόγραμμα του για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα.

Πάντως, τις τελευταίες μέρες έχουν χαμηλώσει οι εντάσεις και έχουν περιορισθεί οι αντεγκλήσεις στο εσωτερικό μέτωπο καθώς οι υποψήφιοι εξαπολύουν επιθέσεις και ασκούν έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα. Υποψήφιοι που μίλησαν στο CNN Greece επεσήμαναν πως από τις περιοδείες που κάνουν σε όλη τη χώρα αντιλαμβάνονται μια ραγδαία αλλαγή του κλίματος κατά της κυβέρνησης ενώ εκφράζουν την έκπληξή τους για το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων που απείχαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές και προέρχονταν από τον χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν πως το έχουν μετανιώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης