ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ες αύριον τα νεότερα για το αγροτικό μετά από την τρίωρη σύσκεψη στο Μαξίμου

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη υποδοχή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016. Η αυριανή υποδοχή των αγροτών θεωρείται κρισιμότερη EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μαξίμου, τα βλέμματα στρέφονται στην αυριανή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους των αγροτών, όπου αναμένεται να ανακοινωθούν οι νέες πρωτοβουλίες τις κυβέρνησης.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για βελτιωτικές προτάσεις στο ασφαλιστικό των αγροτών, οι οποίες εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια της τρίωρης σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/2) υπό τον Αλέξη Τσίπρα και διήρκησε τρεις ώρες.

Σ' αυτήν συμμετείχαν ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου και Μάρκος Μπόλαρης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και Αναστάσιος Πετρόπουλος και η υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως δήλωσε νωρίτερα η Όλγα Γεροβασίλη, εξερχόμενη από το Μέγαρο Μαξίμου, η κυβέρνηση προσβλέπει σε διάλογο με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή του αγροτικού κόσμου, από τα συντονιστικά των μπλόκων έως τις συλλογικότητες αγροτών, σημειώνοντας ότι όσοι παραμένουν αρνητικοί «έχουν κάθε δυνατότητα να επανακαθορίσουν την στάση τους και να συμμετάσχουν με τον εκπρόσωπό τους στην αυριανή συνάντηση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης