Προκλητικός ο Τσελίκ: Οι Έλληνες υπουργοί Άμυνας είναι προβληματικοί
Με παραληρηματικό τρόπο και απαξιωτικά σχόλια αναφέρθηκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας μας ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ.
Εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Ομερ Τσλίκ υποστήριξε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν είναι σε θέση να βρει έναν λογικό άνθρωπο για υπουργό Άμυνας. «Κάθε υπουργός Άμυνας που φέρνουν κάνει τραυματικές δηλώσεις» ανέφερε, προσθέτοντας ότι «οι Έλληνες υπουργοί Άμυνας είναι πάντα προβληματικοί».
«Η Τουρκία είναι μεγάλη δύναμη και έχει μεγάλη εμπειρία» συνέχισε, προσθέτοντας πώς η Τουρκία στο παρελθόν αντί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία βοήθησε την Ελλάδα στις δύσκολές στιγμές της, «αλλά νομίζω ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να βρει έναν σωστό άνθρωπο για να τον κάνει υπουργό Άμυνας».
«Πρέπει να μάθουν πώς θα μιλούν σε μία μεγάλη δύναμη όπως η Τουρκία. Αν εμείς τους πάρουμε στα σοβαρά και απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο θα προκαλέσουμε μεγάλη ένταση» δήλωσε.
Ο κ. Τσελίκ αναφέρθηκε και στο θέμα της Αγίας Σοφίας, λέγοντας πως «η μοναδική Αρχή που θα αποφασίσει για την τύχη της είναι η Τουρκική Δημοκρατία».
Αναφερόμενος, τέλος, στις εξελίξεις στη Λιβύη, ο Ομέρ Τσελίκ υποστήριξε ότι η Γαλλία θα πρέπει να αναθεωρήσει σχετικά με την υποστήριξη που παρέχει στον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ μετά τον εντοπισμό μαζικών τάφων στη χώρα.
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37
Επιτεύχθηκε συμφωνία για τη σύνθεση της 15μελούς επιτροπής τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
17:26
Εξαφάνιση 16χρονης: Μαθητές την προσέγγισαν στου Ζωγράφου - «Της μιλήσαμε, αλλά εκείνη έφυγε» (vid)
17:14