ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Εμπαιγμός των πολιτών οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για ΒΟΑΚ και Καστέλι

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δριμύτατη κριτική εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη άσκησε τη Δευτέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την αναβάθμιση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) και την κατασκευή του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου.

«Ο κ. Μητσοτάκης εμπαίζει το λαό της Κρήτης για τον ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο στο Καστέλι. Πρόκειται για έργα με διαγωνισμούς σε εξέλιξη και αντίστοιχα με σύμβαση υπογεγραμμένη, τα οποία τώρα παγώνουν και θα καθυστερήσουν τουλάχιστον δύο χρόνια επιπλέον», ανέφερε ο κ. Παππάς, μιλώντας σε ΜΜΕ της Κρήτης, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του σε Ηράκλειο και Λασίθι αντίστοιχα.

«Αντίστοιχο εμπαιγμό βιώνουν οι κάτοικοι της Πελοποννήσου με την Πατρών - Πύργου, της Θεσσαλίας με τον Ε65, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης με το μετρό, καθώς πρόκειται για τα μεγάλα έργα υποδομών της χώρας που πάγωσαν με ευθύνη της ΝΔ», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επιλογή Μητσοτάκη επιφέρει μεγάλες συνέπειες στην απασχόληση, την παραγωγικότητα της οικονομίας, την ανάπτυξη. Το επικοινωνιακό περιτύλιγμα των εξαγγελιών της ΝΔ έχει αντοχές λίγων ωρών, καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις αντιαναπτυξιακές πολιτικές της», ανέφερε – μεταξύ άλλων – ο Νίκος Παππάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης