Τσίπρας: Το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά η fake αριστεία του Μητσοτάκη

Με μια καυστική ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζει το ζήτημα του πτυχίου του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, από το Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ.
«Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο...», σημειώνει ο κ. Τσίπρας.
Και προσθέτει: «Μετά τον διοικητή της ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, τους εκατοντάδες αποτυχημένους πολιτευτές και κομματάρχες που διόρισαν διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία και το μαζικό γιουρούσι της ΝΔ στο Δημόσιο, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα και τον υφυπουργό του, κ. Διαματάρη, παρά την ομολογία του για το πλαστό βιογραφικό του».
«Έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας», καταλήγει στην ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Τσίπρας είχε αναφερθεί και τη Δευτέρα από την Αλεξανδρούπολη για την υπόθεση Διαματάρη, αναλύοντας τις δύο κύριες παραμέτρους που στοιχειοθετούν τη fake αριστεία.

ΕΥΔΑΠ: Αύξηση κύκλου εργασιών και τετραπλασιασμός επενδύσεων το 2024
14:08
Τα τετ α τετ Μητσοτάκη με ευρωπαίους ηγέτες στη συνεδρίαση του ΕΛΚ - Τι συζητήθηκε
14:02.jpg?t=pvstxL-2_ez0KY6gQN87SQ)
Προφυλακίστηκε ο Σύρος για την απόπειρα βιασμού 22χρονης στη Σόλωνος
14:00
Εκτελέστηκε Ιρανός κρατούμενος που κατηγορείτο για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
13:57