ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Τσίπρα: Βουλιάζει στην ανυποληψία

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για έναν Πρωθυπουργό ο οποίος βρίσκεται σε πανικό και σε αδιέξοδο κάνουν λόγο στη ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα χθες το βράδυ.

Στη ΝΔ καταλογίζουν στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό ψεύτικες υποσχέσεις, φασίζουσα νοοτροπία και ιδεοληψία και όπως λένε χαρακτηριστικά τα ψέματα που έχει πει όλο αυτό το διάστημα στους πολίτες έχουν αρχίσει και αποκαλύπτονται.

Οσον αφορά τα όσα είπε χθες στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ο κ. Τσίπρας, στη ΝΔ τονίζουν πως προσπαθεί να συσπειρώσει το εσωτερικό του κόμματός του με προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ανακοίνωση της ΝΔ γίνεται λόγος για κακοστημένη προπαγάνδα με προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις ενώ επισημαίνεται πως αντί ο κ. Τσίπρας να απαντήσει στα αδιέξοδα στα οποία με ευθύνη του βρίσκεται η χώρα επέλεξε την παλαιά, ξεπερασμένη τακτική των προσωπικών επιθέσεων και την ακραία πόλωση. “Είναι σαφές ότι κάθε μέρα που περνά βουλιάζει στην ανυποληψία. Τον αφήνουμε στη μοναξιά του, καθώς πλέον οι πολίτες κάθε μέρα του γυρίζουν την πλάτη” καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί από χθες το βράδυ επίσκεψη στην Κύπρο. Χθες συναντήθηκε με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη με φόντο την έξοδο της Κύπρου από το μνημόνιο αλλά και με Ελληνες φοιτητές που σπουδάζουν στο νησί. Σήμερα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ενώ νωρίς το πρωί είχε συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου. Σε δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως παρακολουθεί όλες τις τελευταίες εξελίσεις στο κυπριακό δηλώνοντας συγκρατημένα αισιόδοξος ενώ αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της Κύπρου τόνισε πως η έξοδος της νήσου από το μνημόνιο θα αποτελέσει παράδειγμα για την Ελλάδα. Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στην Αγκυρα για το μεταναστευτικό καλώντας την να τηρήσει τις δεσμεύσεις της αναφορικά με τις προφυγικές ροές. Ο Πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία, και επισκέφτηκε το ναό της Φανερωμένης. Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια θα συναντηθεί με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων ενώ θα επισκεφθεί την Ελληνική Δύναμη Κύπρου και τα φυλακισμένα μνήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης