Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Μπαράζ» εισηγήσεων να μη συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές

«Μπαράζ» εισηγήσεων να μη συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 δέχονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με την ηγεσία να εξετάζει -κατά πληροφορίες – το ενδεχόμενο αυτό.
Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί κάποια τελική απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί το κόμμα το επόμενο διάστημα.
Οι εισηγήσεις αυτές αναμένεται να εξεταστούν στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Το χαμηλό ποσοστό που συγκέντρωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις εκλογές θεωρήθηκε απογοητευτικό από στελέχη του κόμματος, με αρκετούς να σημειώνουν ότι δεν δίνει ελπίδες για μια αξιοπρεπή εμφάνιση στις εθνικές εκλογές.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που στις εκλογές του 2014 είχαν συγκεντρώσει ποσοστό 3,46% ενώ στις κάλπες της Κυριακής μόλις 0,8%.
Το ερώτημα που γεννάται είναι τι θα συμβεί με τους τρεις βουλευτές που παραμένουν… πιστοί στον Πάνο Καμμένο, δηλαδή οι Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Αριστείδης Φωκάς (που προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων).

Σε ποιες περιοχές οι ιδιοκτήτες απαλλάσσονται από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ 2025
01:00
Πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων 45+ ετών: Πότε εκπνέει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων
00:30
«Τα πάθη του Χριστού»: Ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας
23:59.jpg?t=Lyi3ROp8qy0ACZCUqupi_w)
ΕΛ.ΑΣ: Προειδοποιεί για ψευδεπίγραφο μήνυμα με υπογραφές της Κεραμέως και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ
23:54