ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Όταν ο Τσίπρας τελειώσει τις διακοπές του με τον Πολάκη, ας απαντήσει για το αφορολόγητο

Μητσοτάκης: Όταν ο Τσίπρας τελειώσει τις διακοπές του με τον Πολάκη, ας απαντήσει για το αφορολόγητο
Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας

Την κεντρική αγορά του Χαλανδρίου επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πειραιώς, οι πολίτες επισήμαναν στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ανάγκη μείωσης της φορολογίας, τόσο των επιχειρήσεων όσο και του ΦΠΑ, τονίζοντας ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, ακόμη και υγιείς εμπορικές επιχειρήσεις δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε επίσης έναν νέο που ζει στο Λονδίνο και βρίσκεται στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα, και του είπε ότι ο νόμος για την κατοχύρωση της δυνατότητας των Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίζουν στον τόπο κατοικίας τους είναι έτοιμος και θα κατατεθεί αμέσως από την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Και εδώ στο Χαλάνδρι, στην βόλτα την οποία έκανα σήμερα, άκουσα από όλους τους συμπολίτες μου την ίδια κουβέντα: Δεν αντέχουμε άλλο, οι φόροι πρέπει, επιτέλους, να μειωθούν» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θυμίζοντας πως κατέθεσε «δημόσια πρόσκληση-πρόκληση στον κ. Τσίπρα να υποστηρίξει την τροπολογία μας για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, το οποίο θα αρχίσει να ισχύει από 1/1/2020».

«Ελπίζω, όταν ο κ. Τσίπρας τελειώσει επιτέλους τις διακοπές του με τον κ. Πολάκη, να δεήσει να απαντήσει στην πρόσκλησή μου» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ