ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή γραμμή Μητσοτάκη -Τζιτζικώστα για κάλπες στη ΝΔ στις 15 Νοέμβριου

Κοινή γραμμή Μητσοτάκη -Τζιτζικώστα για κάλπες στη ΝΔ στις 15 Νοέμβριου

Κοινή γραμμή όσον αφορά το χρόνο, αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών για την ηγεσία της ΝΔ κρατούν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας.

Σήμερα συνεργάτες των δύο υποψηφίων αναφέρθηκαν στις θέσεις που θα κρατήσουν αύριο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής όπου και αναμένεται να τεθεί το χρονοδιάγραμμα για τις κάλπες.

Αύριο λοιπόν οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη θα ζητήσουν οι εκλογές να πραγματοποιηθούν στις 15 Νοεμβρίου έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για να παρουσιαστούν οι θέσεις και οι απόψεις των συνυποψηφίων.

Στην ίδια λογική θα κινηθούν και οι συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα, οι οποίοι θα ζητήσουν να υπάρξουν κάλπες σε όλη τη χώρα. Μάλιστα η πλευρά του κ. Μητσοτάκη ζητά το αντίτιμο να είναι το ελάχιστο δυνατό έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες και να προσέλθουν στις κάλπες.

Από την πλευρά του, ο κ. Μεϊμαράκης είχε εκφράσει την επιθυμία του για επιτάχυνση της διαδικασίας, αλλά εμφανίζεται πρόθυμος να αποδεχτεί την πρόταση της 15ης Νοεμβρίου και να μην επιδιώξει τη σύγκρουση για αυτό το ζήτημα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CNN.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ