Μαυραγάνης: Έχω παραδώσει ήδη την παραίτησή μου στον Καμμένο
Την παραίτησή του από το υπουργείο Μεταφορών έκανε γνωστή ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης.
Μάλιστα, όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του Real, έχει παραδώσει το κείμενο της παραίτησής του στον Πάνο Καμμένο εδώ και 30 ημέρες, δηλώνοντας την απόφασή του να τον ακολουθήσει στην επιλογή του.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι οι ΑΝΕΛ έχουν συντάξει κείμενο προσφυγής κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Αναφορικά με την παραίτησή του σχολίασε: «Έχε δώσει εξουσιοδότηση με δήλωση παραιτήσεως προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ εδώ και 30-35 ημέρες. Ήδη έχω υποβάλει την παραίτησή μου στον πρόεδρο, ο οποίος θα τη χρησιμοποιήσει οποτεδήποτε κρίνει, οπότε λογικά αύριο το πρωί».
Καμμένος σε ερώτηση του CNN Greece: Έχω επαφές και με άλλους βουλευτές
Σχετικά με τις εξελίξεις και τη στάση των υπόλοιπων στελεχών του κόμματος, σημείωσε «ο καθένας λειτουργεί με βάση τη συνείδησή του. Εγώ θεωρώ ότι εφόσον οι ΑΝΕΛ έχουν κάποιες αρχές τις οποίες αποδέχτηκα συμμετέχοντας σε συνέδριο του κινήματος δεν θα μπορούσα στη φάση αυτή με δέλεαρ ένα αντάλλαγμα, είτε ηθελημένο είτε αθέλητο, να παραμείνω ακόμη 8-9 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2019 ή όποτε γίνουν εκλογές στη θέση του υφυπουργό, δεν θα με περιποιούσε τιμή».
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
13:32
IHSANE: Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:26
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Σουφλί για ναρκωτικά: 20 συλλήψεις, ανάμεσά τους στρατιωτικοί
13:24
Η Ουκρανία προχωρά σε αύξηση των εισαγωγών ενέργειας λόγω των ρωσικών πληγμάτων
13:15