ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής το ΚΚΕ για τον «902»

Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής το ΚΚΕ για τον «902»
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο βήμα της Ολομέλειας EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Προκαλεί και πάλι η Χρυσή Αυγή που επιτέθηκε εκ νέου στο ΚΚΕ για την πώληση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού του Περισσού. Ο Γιάννης Λαγός επέμεινε στους ισχυρισμούς του για διακίνηση μαύρου χρήματος μέσω off shore εταιρίας στην υπόθεση πώλησης του «902».

Οι αναφορές Λαγού προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη που έκανε λόγο για συκοφαντίες και εκτέλεση συμβολαίων από φασίστες, υπογραμμίζοντας ότι η πώληση της επιχείρησης έγινε νόμιμα και όλα τα χρήματα που εισπράχθηκαν πήγαν στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Όταν ο Θανάσης Παφίλης αναφέρθηκε στην δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής, ο χρυσαυγίτης βουλευτής τον αποκάλεσε «αδαή», λέγοντας ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι βουλευτές διώκονται για πολιτικούς λόγους και ότι το κατηγορητήριο δεν περιλαμβάνει καμία εντολή για το παραμικρό.

«Οι χρυσαυγίτες τα μαχαίρια τα ονομάζουν ομιλίες και τις ομιλίες πολιτική δράση, ας τους αφήσουμε τώρα να μιλάνε γιατί σε λίγο μετά τα ισόβια δεν θα έχουν αυτή τη δυνατότητα», επεσήμανε ο Θανάσης Παφίλης.