ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά κυβέρνησης: Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση

EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος

«Βέλη» κατά των κυβερνητικών χειρισμών εξαπολύει η Νέα  Δημοκρατία για τη φωτιά στην ανατολική Αττική, λέγοντας ότι το μόνο που ενδιέφερε την κυβέρνηση ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας.

Με αφορμή δημοσίευμα της «Καθημερινής», που αναφέρει ότι υπηρεσιακοί παράγοντες γνώριζαν ότι υπάρχουν νεκροί από τις 21:33 της 23ης Ιουλίου και πως μεσολάβησαν τουλάχιστον 30 λεπτά από την εκδήλωση της πυρκαγιάς μέχρι την άφιξη των πρώτων πυροσβεστικών δυνάμεων, η ΝΔ κάνει λόγο για «ανικανότητα» και κυνισμό.

«Ένα ακόμα δημοσίευμα, αυτή τη φορά της “Καθημερινής”, επιβεβαιώνει, με αδιάψευστα πλέον στοιχεία, ότι την ώρα που ο κ. Τσίπρας, οι υπουργοί του και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες καθησύχαζαν τους πολίτες ότι η κατάσταση στο Μάτι είναι υπό έλεγχο, γνώριζαν ήδη την ύπαρξη τουλάχιστον 4 νεκρών, όπως και ότι σε εξέλιξη βρισκόταν μια πρωτοφανής καταστροφή» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, και συμπληρώνει: «Αποδεικνύεται και με δημόσια πλέον στοιχεία ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και να αποποιηθούν τις δικές τους ευθύνες. Θα το ξαναπούμε: Ανίκανους πολιτικούς έχουμε ξαναδεί σε αυτήν τη χώρα. Τόσο κυνικούς, αδίστακτους, ανεύθυνους και χωρίς ίχνος ντροπής, ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης