ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Τσίπρα στην δημόσια τηλεόραση

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Τσίπρα στην δημόσια τηλεόραση
REUTERS/Alkis Konstantinidis

Στις 21:45 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ1 με τον επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης να αναμένεται να τοποθετηθεί σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Ο πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη σε τρεις δημοσιογράφους τους Γ. Κουβαρά, Β. Σκουρή αλλά και τη Β. Κεχαγιά του CNN Greece με παρουσιαστή τον Πάνο Χαρίτο στο στούντιο της ΕΡΤ.

Πρόκειται για τη συνέντευξη που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την περασμένη Πέμπτη, αλλά είχε αναβληθεί λόγω ίωσης του πρωθυπουργού.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να στείλει μηνύματα τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας με επίκεντρο την αποφασιστική επιλογή του να προχωρήσει "μόνος με όλους απέναντί μου".

Η χθεσινή απάντηση μάλιστα του μεγάρου Μαξίμου στα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου για "εμμονικούς εχθρούς της Ελλάδας αποτελούν προάγγελο των όσων θα υποστηρίξει ο πρωθυπουργός.

Δεν αποκλείεται ο κ. Τσίπρας να ανοίξει και τα χαρτιά του αναφορικά με το ασφαλιστικό που θα πρέπει να έχει ψηφιστεί μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece η κυβέρνηση ετοιμάζει πολυνομοσχέδιο το οποίο θα περιλαμβάνει θετικές ρυθμίσεις για την κοινωνία και την αγορά ως αντίδοτο στο αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί με την ψήφιση των μέτρων του μνημονίου και των νέων φόρων.