Καμμένος: Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για την «ομηρία»
Με μια ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τα όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφορικά με την «ανταλλαγή» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.
Ο Πάνος Καμμένος σημειώνει στην ανάρτησή του πως δικαιώνεται για τα λεγόμενά του περί «ομηρίας» αναφερόμενος στην περίπτωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών για την οποία, όπως γράφει, «δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό».
«Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των Λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση» καταλήγει ο υπουργός Άμυνας στην ανάρτησή του.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οι πέντε κινηματογραφικές μονομαχίες που «φουντώνουν» τη μάχη των Όσκαρ
08:14
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμός στη Ραστόφ της Ρωσίας μετά από ουκρανική επίθεση – Ζημιές σε διαμερίσματα πολυκατοικιών
08:12
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Εθνική Ασφαλιστική: Νέα στελέχη σε πόστα «κλειδιά» τοποθέτησε ο Μαζαράκης - Οι στόχοι της νέας δομής
08:04
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ προειδοποιεί πριν τον απαγχονισμό του πρώτου διαδηλωτή στο Ιράν: «Θα λάβουμε σκληρά μέτρα αν το κάνετε»
07:54
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ