ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση Πλακιωτάκη στην κυβέρνηση

O Γ. Πλακιωτάκης μιλά στην ΚΟ της ΝΔ EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε πως με την πολιτική που ακολουθεί καταστρέφει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαπέλυσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μιλώντας στην 1η συνάντηση των Αθηνών για τις Ευρωπαϊκές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που διοργανώνει η ΓΣΕΒΕΕ και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως το κόμμα του "ήταν και παραμένει η εγγυήτρια δύναμη προώθησης των μεταρρυθμίσεων στη χώρα” και τάσσεται “υπέρ των μειώσεων στους φόρους”.

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, από την ύφεση και επεσήμανε πως τώρα πλήττονται από τους ελέγχους των κεφαλαίων που επέβαλε, όπως είπε χαρακτηριστικά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

“Σήμερα οι δυσκολίες παραμένουν τεράστιες κυρίως για την πληρωμή των προμηθευτών. Οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στενάζουν από την έλλειψη ρευστότητας και γονατίζουν ξανά από την φοροκαταιγίδα” είπε τονίζοντας πως σε ένα τέτοιο περιβάλλον η ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών είναι καθοριστικής σημασίας. Σύμφωνα με τον κ. Πλακιωτάκη οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις βιώνουν καθημερινά την κυβερνητική φορολογική καταιγίδα ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο χιλιάδες επιχειρήσεις να χάσουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης