Δεκτή η παραίτηση Ζουράρι από τον πρωθυπουργό
Δεκτή έκανε την παραίτηση του Κώστα Ζουράρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έπειτα από συνάντηση που είχαν το βράδυ της Δευτέρας μετά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας για το πολυνομοσχέδιο.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και ο Πρωθυπουργός απεδέχθη την παραίτηση που είχε υποβάλλει ο υφυπουργός. Τα καθήκοντά του αναλαμβάνει ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.
Yπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Ζουράρις υπέβαλε την Κυριακή την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, μετά από το σάλο που προκλήθηκε με αφορμή τις προσβλητικές δηλώσεις του για τους φίλαθλους του Ολυμπιακού και του Άρη. Ο ίδιος ο Κώστας Ζουράρις δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο –όπως και συνέβη- αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Είμαι σε πάρα πολλά πρώην, να ξέρεις…», είπε απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1, σχετικά με την παραίτησή του. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «θα παραμείνω βουλευτής, θα δω εάν θα παραμείνω και στους ΑΝΕΛ». Επιπλέον, υποστήριξε ότι έχει διαφωνίες με τον τρόπο που χειρίζεται η Αθήνα τη διαπραγμάτευση στο Μακεδονικό και είπε ότι θα "έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί".
Λαβρόφ: Η Ρωσία πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με το Ιράν - Αιχμές κατά των ΗΠΑ
21:56
Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
21:44
Έτοιμο να απαντήσει «με αποφασιστικότητα» σε ΗΠΑ και Ισραήλ, δηλώνει το Ιράν
21:32
ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 24ΩΡΟ: Επί ποδός πολέμου η Μέση Ανατολή: Χτύπημα ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, με δολοφονία Τραμπ απειλεί το Ιράν
21:20