ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστροφή στην εκλογική κούρσα για τη ΝΔ

Η ανάγκες του προεκλογικού αγώνα φέρνουν και τις γνωστές selfies Eurokinissi/ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Με την επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει να «τρέξει» τη διαδικασία των εκλογών προχωρούν στη ΝΔ. Αυτή τη στιγμή η ΚΕΦΕ έχει στα χέρια της επτά προσφορές.

Κλείνοντας αυτό το θέμα κλείνει ουσιαστικά και ένας γύρος έντονης αντιπαράθεσης που είχε ξεσπάσει με αφορμή τα διαδικαστικά που κινδύνεψε να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο θα παραστεί στην Έδεσσα στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης και όπως φαίνεται έχει επιλέξει τη στρατηγική της σκληρής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για τα εθνικά θέματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προετοιμάζει την αυριανή περιοδεία του στη Βοιωτία και σήμερα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα. Στη Βόρειο Ελλάδα βρίσκεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης ενώ στις Σέρρες συναντήθηκε με αγρότες τους οποίους και διαβεβαίωσε πως η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για να μην περάσουν τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.

Από τα Γρεβενά άρχισε τη διήμερη περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκε με τους δημάρχους της περιοχής, ενώ το μεσημέρι επισκέφτηκε το κέντρο των Γρεβενών και συναντήθηκε με πολίτες, και καταστηματάρχες.

Την ίδια ώρα σε συνέντευξή του στην «Αγορά» ο Νίκος Δένδιας εκφράζει την ανησυχία του για ενδεχόμενη διάσπαση της ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης